Oxigén webshop

Oxigénpalack - Oxigén koncentrátor > Termékek > oxigén palack > Oxigén palack maszkkal

Oxigén palack maszkkal

(3 vásárlói értékelés)

7000 Ft

99,5% tisztaságú sűrített oxigén, 14 l eldobható palackban szájra illeszthető maszkkal, Hasznos segítség lehet a Covid19 vírus által okozott légzési problémák enyhítésében is !  Szerezze be előre, – higyje el megéri !

Leírás

99,5% oxigén tartalom van sűrítve ebbe a 14l űrtartalmú palackba. és a palackhoz maszk is tartozik! Ez a kiszerelés még pont elfér a táskában, kishátizsákban!  Legyen egy önnél is !

Az oxigén inhalátor palackokat olyan betegek és sportolók számára tervezték, akiknek nagyobb oxigénbevitelre van szükségük. A tiszta oxigént tartalmazó palackok használata segíthet a fizikai és szellemi kimerültségben, pánikbetegségben, akut oxigénhiány, légzési nehézség stb, esetén. .  Méreteinek köszönhetően magunkkal vihetjük és használhatjuk bárhol, az utcán, az irodában, a sportolásban, az oxigén inhalátor palackokat  BÁRKI használhatja !

Alkalmas mint tartalék, légzési problémák esetén vagy sürgős oxigén szükségletként utazás közben gyors segitséget nyújt néhány belégzés a palackból amely a vér oxigéntartalmát akár 25-30% -kal is növelheti.

Az oxigén:

 • lassítja az emberi sejtek öregedését
 • segít a légzést visszaállítani a pánikrohamokban
 • segít az fáradtságban, oxigénhiányos állapotban
 • erősíti az immunitást
 • javítja az asztmában vagy az allergiában szenvedő betegek légzését
 • javítja a depresszióban szenvedők pszichológiai állapotát
 • növeli a fizikai teljesitőképességet

Az oxigén spray palack használata

 • húzza le a szájcsövet, és csatlakoztassa a palackon lévő szárra
 • fogja meg a palackot mindkét kezével, és rögzítse a szájrészt az orrára és a szájára
 • szükség szerint 1 – 2 másodpercre engedje meg az oxigént, és szívja be azt, mélyen párszor;  szükség a belégzést megismételheti 5- 10 perc múlva.
 • az oxigén palack körülbelül 40-60 belégzéshez elegendő oxigént tartalmaz helyes használat esetén, tüdőkapacitástól függően

 

A termék nem helyettesíti az orvosi lélegeztetőgépet, sem az oxigén koncentrátort. A palack kis súlyú mivel sűrített és nem cseppfolyós oxigént tartalmaz !

FIGYELEM !  A palackokat ütögetni, dobálni, kiszúrni még üres állapotban sem szabad ! Gyermektől elzárva tartsuk. Tűző napon ne tároljuk ! Nyilt láng , szikra használata tilos!

Érdeklődés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az info@oxigenpalack.hu emailen, vagy és hívja a 06702871080  számot

További információk

Méretek 6,5 × 6,5 × 37 cm

Oxigén palack maszkkal termékről 3 értékelés

 1. Tamara Tóth

  Azt kaptuk amire számítottunk ! A maszk jó minőségű, a palack nekünk 3 napig tartott ki időszakos használattal. Hasznos segítség volt a covid utáni első napokban !

 2. Lang Gy.

  Kiváló !

 3. Novotni dr.

  Köszönöm., A termék valóban jó, kezelése egyszerű van hozzá maszk is.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…