Oxigén webshop

Oxigénpalack - Oxigén koncentrátor > Termékek > oxigén palack > Egészségügyi oxigén sportolóknak

Egészségügyi oxigén sportolóknak

7000 Ft

Az oxigénpalack használata, a kiegészítő oxigén használata a sportban számos előnnyel járhat, többek között:

  • Javult teljesítmény
  • Csökkent fáradtság
  • Gyorsabb regenerálódás
  • Fokozott állóképesség
  • Növekvő izomtömeg
  • Javult mentális éberség

A kiegészítő oxigén különösen előnyös lehet azok számára, akik nagy intenzitású edzéseket végeznek, vagy akik magaslati edzőtáborban készülnek. Ha szeretnél javítani a sportteljesítményeden, akkor érdemes megfontolni a kiegészítő oxigén használatát.

Leírás

Sportteljesítményre gyakorolt hatás

Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontos az oxigén a jó sportteljesítményhez. Nem számít, hogy milyen sportban veszel részt, a minél jobb oxigén-ellátás kulcsfontosságú. Minden mozgássport erre alapoz, akinek jobb az érhálózati ellátottsága az több oxigént tud eljuttatni az izmokhoz.

Ha valaha is részt vettél már edzésen, akkor tudod, hogy ahogy keményebben dolgozol, úgy lélegzel nehezebben, és a szíved is gyorsabban ver. Alapvetően ez azért történik, mert a tested több oxigént szállít a dolgozó izmokhoz, és eltávolítja a salakanyagokat. Minél kevesebb oxigén éri el a dolgozó izmokat, annál több salakanyag halmozódik fel. Ez az a pont, ahol az oxigénhiány elkezdheti korlátozni a teljesítményt.

Biztosíts több oxigént a szervezetednek edzés közben,!

A több oxigén biztosítása, – a megnövekedett terhelés során fellépő oxigénhiány megakadályozása –  lehetővé teszi, hogy keményebben dolgozzunk, csökkenti a fáradtságot és gyorsabb regenerálódást támogat.

A kiegészítő oxigén ereje

Az oxigénfelesleggel történő edzés tudományos elnevezése a hiperoxiás edzés. A kiegészítő oxigén alkalmazása már évtizedek óta elismert a sportteljesítményben. Feljegyzések szerint 1908-ban Jabez Wolffe már használta az angliai csatorna átúszásának kísérlete során. Sir Roger Bannister is említette, miután megdöntötte a 4 perces mérföldes futás rekordját.

Oxigén palackjainkat számos különböző sportágban hasznosan lehet alkalmazni, az erőemeléstől az úszáson át a kerékpározásig.

Egészségügyi – sport oxigén palackjaink megvásárolhatók ezen a linken:    OXIGÉN PALACK VÁSÁRLÁS

További információk

Tömeg 0,3 g
Méretek 10 × 10 × 40 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egészségügyi oxigén sportolóknak” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…