Tájékoztatás

Oxigénpalack - Oxigén koncentrátor > Hírek > Oxigén palack > Tájékoztatás

Kedves Vásárlóink.

Kérem, hogy vásárlás előtt a következő tájékoztatást olvassák el, a hibás rendelések elkerülése érdekében .

Palackjaink kis nyomáson sűrített egészségügyi oxigént tartalmaznak . Minden flakonban 14 liternyi nagynyomáson sűrített folyékony oxigént tartalmazó tartályból töltik fel .— Videó itt :

Az oxigén mint tudjuk szintelen szagtalan SÚLYTALAN GÁZ !!!!  ( ha jól emlékszem általános iskola 7.-osztályos tananyag)  Ezért palackjaink könnyűek, hiszen csak légnemű és nem folyósított oxigén gázt tartalmaznak, a saját súlyukon túl nincs ami nehezebbé tegye őket !  Palackjainkon épp ezért nincs szükség reduktorra és éppen ezért csak ennyibe kerülnek !

Minden kiküldött palackot a gyártó útmutatása szerint „nyomás „próbának vetünk alá, így győződünk meg arról, hogy megfelelő nyomás uralkodik e benne, ami azt jelzi, hogy tartalmazza a megfelelő mennyiségű oxigént.

Vállalkozásunk nem áll kapcsolatban semmilyen állami támogatású szervezettel , szervvel, ezért nem tudunk szép kártyát pl. elfogadni.

Vállalkozásunk KATA -s vállalkozás amely a jelenlegi magyar törvények értelmében nem számlázhat, csak magánszemélyek részére, ezért sajnos céges partnereket nem tudunk kiszolgálni.

Megértését előre is köszönjük

 

Tisztelettel : Láng Amadé E.V